Ciocanelele de pui la cuptor cu salata in stil mexican reprezinta reteta ideala pentru zilele toride de vara cand iti inviti prietenii la tine.
Ingrediente:
- 8 ciocanele de pui
Ingrediente pentru sosul barbecue:
- 100 grame de zahar brun
- 5 linguri otet de vin rosu
- 4 linguri de ketchup
- 1 varf de sos Pimeto Heinz
- 1 varf de Worcesterchire Heinz
Ingrediente pentru salata in stil mexican:
- 400 grame mix de fasole
- 300 grame de porumb dulce
- 2 rosii mari
- 1 ceapa
- 2 linguri de ulei
Ingrediente pentru servit:
- frunze de salata
- dressing cu iaurt
- tortilla chips
- limes
Mod de preparare:
Ciocanele de pui la cuptor cu salata in stil mexican este o reteta ce se poate pregati in aproximativ o ora.
Se vor amesteca toate ingredientele necesare pentru obtinerea sosului barbecue, dupa care se vor cresta ciocanelele si se vor da prin sosul obtinut. Se vor da la cuptor timp de 45 de minute si se vor unge la fiecare 15 minute cu sos barbecue.
In tot acest timp se va pregati salata in stil mexican. Se va sota ceapa pret de zece minute, dupa care se vor adauga rosiile, fasolea si porumbul si se vor mai tine pe foc cam cinci minute.
Ciocanelele de pui se vor servi cu sosul barbecue, impreuna cu salata mexicana, chipsurile tortilla si frunzele de salata amestecate cu dressing-ul de iaurt si limes…
Pofta buna!