Home RETETE Ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica

Ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica

autor Elena Yvette
139 vizualizari

Ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica se pot prepara in aproximativ o ora si reprezinta o sursa bogata de vitamina C.

ciocanele pui

Chiar daca ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica au putine calorii si grasimi, aceasta reteta este ideala pentru orice ocazie.

Ingrediente pentru ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica:

  • 4 ciocanele de pui
  • jumatate de lingura de miere
  • sos de soia
  • pasta miso
  • 2 centimetri de ghimbir, ras
  • jumatate de lingura de otet de orez

Ingrediente pentru salata:

  • un sfert de varza rosie tocata
  • 1 ardei iute verde feliat
  • 1 ceapa mica feliata
  • 1 morcov mic
  • zeama de la 1 lime
  • 2 linguri otet mere
  • praf de zahar
  • coriandru

Mod de preparare pentru ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica:

  • Ciocanelele lipicioase de pui cu salata asiatica se prepara usor si in scurt timp.
  • Dupa ce cuptorul a fost incins la 200° C, se vor face trei crestaturi in fiecare ciocanel cu un cutit ascutit.
  • Se va amesteca mierea cu pasta miso, sosul de soia, ghimbirul si otetul de orez.
  • Sosul format se va turna peste carne.
  • Ciocanelele se vor pune intr-un vas si se vor tine 40 de minute la cuptor, ungandu-le cu marinata de mai multe ori.
  • In tot acest timp se va pregati salata care va fi servita impreuna cu puiul.

Pofta buna!

Save

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!