Ciorbă cu carne de miel

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Ciorbă-cu-carne-de-miel.jpg

Ciorba cu carne de miel este o rețetă culinară foarte gustoasă, răcoritoare și ușor de preparat.

Ciorbă cu carne de miel

Ciorba cu carne de miel este gata în mai puțin de 90 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru opt porții.
Ingrediente pentru ciorbă cu carne de miel:

  • carne de miel
  • un ou
  • o cutie de roșii in bulion, cubulețe
  • o mână de orez
  • 3 morcovi
  • ½ rădăcină de țelină
  • un ardei gras, de orice culoare
  • un păstârnac
  • 2 legături de lobodă verde
  • o legătură de leuștean
  • o legătură de ceapă verde
  • o legatură de untișor
  • un litru de borș proaspăt
  • sare

Mod de preparare pentru ciorbă cu carne de miel:

  • Curățați bine carnea cu apă rece, eliminând pielița și grăsimea.
  • Puneți carnea la fiert într-o oală, până dă într-un clocot, apoi o spălați din nou și o puneți iarăși la fiert, să clocotească.
  • Tocați mărunt morcovii, ardeiul gras, păstârnacul, țelina, ceapa verde și le adăugați în oala cu carne.
  • Spălați loboda și untișorul, apoi le opăriți în apă clocotită, după care scurgeți apa și le tocați mărunt.
  • După ce au fiert legumele, adăugați și orezul, apoi borșul și roșiile cubulețe.
  • La final, adăugați loboda și untișorul și lăsați ciorba să mai dea în câteva clocote.
  • Bateți un ou și îl adăugați deasupra în oală, încât să se facă zdrențe.
  • Tocați mărunt leușteanul.
  • La servire, presărați desupra leuștean tocat…

Poftă bună ne spune deliciousmagazine.co.uk!

Citește și: Ciorba de burta

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nicula Clara

Clara Nicula este redactor la yve.ro de peste 11 ani și și-a consolidat reputația prin articole bine documentate și bazate pe surse de încredere. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul UAIC Iași și deține o certificare în nutriție obținută prin cursuri acreditate la European Fitness Academy. Cu o experiență vastă în jurnalism și o pasiune pentru nutriție, Clara a devenit o voce autorizată în domeniul sănătății și al dietelor. Articolele sale sunt create cu atenție, respectând standardele riguroase de calitate și acuratețe. Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice și resurse medicale recunoscute, asigurându-le cititorilor yve.ro conținut valoros și educativ. Clara își dedică timpul pentru a analiza tendințele în nutriție și regimurile alimentare, oferind sfaturi și strategii pentru menținerea unui stil de viață echilibrat. Pe lângă expertiza în domeniul sănătății, Clara este pasionată de arta culinară și creează rețete sănătoase și gustoase. Fiecare rețetă este concepută cu grijă, având în vedere aportul nutritiv și beneficiile fiecărui ingredient, oferind astfel cititorilor inspirație pentru a adopta un regim alimentar echilibrat și variat. Cu această abordare, Clara promovează nu doar o dietă sănătoasă, ci și bucuria de a găti și savura preparate delicioase. Clara Nicula contribuie activ la educarea și informarea cititorilor yve.ro, combinând experiența sa în jurnalism cu pasiunea pentru nutriție și gătit, pentru a sprijini un stil de viață sănătos și a câștiga încrederea comunității.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *