Home RETETE Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

autor Elena Yvette
135 vizualizari
loading...

Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o reteta culinara inedita, cu aspect delicios, o mancare ce seamana la gust cu pateul de ciuperci.

Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o mancare bogata in arome, satioasa si usoara in acelasi timp.

Ingrediente pentru ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon:

  • 400 grame ficatei pui
  • 250 grame ciuperci Champignon
  • 140 grame pesmet
  • 12 felii bacon afumat
  • 3 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1 mana nuci
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri vinars
  • ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare pentru ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon:

  • Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o reteta culinara usor de preparat. Se va cali ceapa pret de zece minute, dupa care se vor adauga ciupercile si se vor praji si ele timp de zece minute, adaugandu-se ulterior usturoiul.
  • Ficateii se vor sterge foarte bine de apa si se vor praji, separat, cate 20 de secunde pe fiecare parte, sa nu fie prajiti complet. Se vor da ficateii la o parte si se va adauga vinars in tigaie, lasandu-se sa se evapore, dupa care se vor taia ficateii in bucati mai mari si se vor amesteca impreuna cu ciupercile, ceapa, painea, coniacul si cu o mare parte din nuci si patrunjel.
  • Se va aseza cate o felie de bacon in forma de cuib pe o tava, iar cu o lingura se va umple fiecare felie cu amestecul obtinut.
  • Se vor lasa la cuptor pret de 20 de minute, acoperite cu folie de aluminiu.
  • Se va scoate folia dupa 20 de minute si se vor mai lasa pret de 25 de minute…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies