Home RETETE Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

autor Elena Yvette
500 views 2 minute timp de citit

Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o reteta culinara inedita, cu aspect delicios, o mancare ce seamana la gust cu pateul de ciuperci.

Ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon

Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o mancare bogata in arome, satioasa si usoara in acelasi timp.

Ingrediente pentru ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon:

  • 400 grame ficatei pui
  • 250 grame ciuperci Champignon
  • 140 grame pesmet
  • 12 felii bacon afumat
  • 3 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1 mana nuci
  • patrunjel tocat
  • 3 linguri vinars
  • ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare pentru ciuperci si ficat de pui pe felii de bacon:

  • Ciupercile si ficatul de pui pe felii de bacon reprezinta o reteta culinara usor de preparat. Se va cali ceapa pret de zece minute, dupa care se vor adauga ciupercile si se vor praji si ele timp de zece minute, adaugandu-se ulterior usturoiul.
  • Ficateii se vor sterge foarte bine de apa si se vor praji, separat, cate 20 de secunde pe fiecare parte, sa nu fie prajiti complet. Se vor da ficateii la o parte si se va adauga vinars in tigaie, lasandu-se sa se evapore, dupa care se vor taia ficateii in bucati mai mari si se vor amesteca impreuna cu ciupercile, ceapa, painea, coniacul si cu o mare parte din nuci si patrunjel.
  • Se va aseza cate o felie de bacon in forma de cuib pe o tava, iar cu o lingura se va umple fiecare felie cu amestecul obtinut.
  • Se vor lasa la cuptor pret de 20 de minute, acoperite cu folie de aluminiu.
  • Se va scoate folia dupa 20 de minute si se vor mai lasa pret de 25 de minute…

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies