Crema din dovleac

https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Crema-din-dovleac..jpg

Crema din dovleac este o reteta pentru desert festiv sau gustare dulce senzationala. Se prepara foarte usor si are un gust excelent.

Crema din dovleac.

Crema din dovleac permite o multime de modalitati de consum: poate fi intinsa pe biscuiti, prajituri, pe felii de mere sau banane, poate fi folosita pentru umplerea prajiturilor de casa si a placintelor. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate de echivalenta cu doua cani.

Ingrediente pentru crema din dovleac:

  • 1/2 cana de dovleac copt
  • 3/4 cana crema de branza fina, cu putine grasimi
  • 1/4 cana de zahar brun cristalizat
  • 1/2 lingurita de scortisoara macinata
  • 1 lingurita de sirop de artar SAU miere

Mod de preparare pentru crema din dovleac:

  • Intr-un bol, amestecati dovleacul copt, zaharul brun, scortisoara si crema de branza, folosind mixerul cu o viteza medie, pana cand se omogenizeaza.
  • Adaugati siropul/mierea si bateti bine compozitia, pana devine fina…
  • Acoperiti bolul si lasati-l sa stea la frigider 30 de minute, inainte de servire.

Pofta buna!

Citește și: Prăjitură cu biscuiți și ciocolată

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *