Crema din dovleac este o reteta pentru desert festiv sau gustare dulce senzationala. Se prepara foarte usor si are un gust excelent.
Crema din dovleac permite o multime de modalitati de consum: poate fi intinsa pe biscuiti, prajituri, pe felii de mere sau banane, poate fi folosita pentru umplerea prajiturilor de casa si a placintelor. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate de echivalenta cu doua cani.
Ingrediente pentru crema din dovleac:
- 1/2 cana de dovleac copt
- 3/4 cana crema de branza fina, cu putine grasimi
- 1/4 cana de zahar brun cristalizat
- 1/2 lingurita de scortisoara macinata
- 1 lingurita de sirop de artar SAU miere
Mod de preparare pentru crema din dovleac:
- Intr-un bol, amestecati dovleacul copt, zaharul brun, scortisoara si crema de branza, folosind mixerul cu o viteza medie, pana cand se omogenizeaza.
- Adaugati siropul/mierea si bateti bine compozitia, pana devine fina…
- Acoperiti bolul si lasati-l sa stea la frigider 30 de minute, inainte de servire.
Pofta buna!
Citește și: Prăjitură cu biscuiți și ciocolată
1 comentariu
Ati facut o aranjare de kkt!