Dip-ul de fasole si porumb reprezinta un sos de consistenta unei paste, de post, care se prepara rapid si usor.
Dip-ul de fasole si porumb se poate servi cu chipsuri tortilla, salata si bastonase de legume.Ingrediente pentru dip de fasole si porumb:
- 400 grame amestec de fasole boabe din conserva
- 300 grame de porumb din conserva
- 1 ardei iute, fara seminte
- 1 legatura mica de coriandru
- 1 ceapa verde maruntita
- pentru servit: bastonase de legume, salata si chipsuri tortilla
Mod de preparare pentru dip de fasole si porumb:
- ¾ din cantitatea de fasole se rastoarna intr-un blender si se pulseaza pana cand se formeaza o pasta.
- Se va pune totul intr-un vas si se adauga restul ingredientelor, apoi se amesteca din nou…
- Dip-ul se serveste cu bastonase de legume, salata si chipsuri tortilla.
Pofta buna!
Citește și: Clatite pufoase din porumb dulce
Niciun comentariu încă