Foietajul umplut cu pui este o reteta culinara mai speciala, o gustare inedita, satioasa si usoara in acelasi timp.
Foietajul umplut cu pui se prepara usor, daca se respecta cativa pasi.
Ingrediente pentru foietaj umplut cu pui:
- 600 grame piept de pui
- 500 grame foietaj rece
- 450 grame ceapa taiata
- 4 linguri ulei de masline
- 3 linguri seminte de pin
- 1 lingura de scortisoara
- 1 lingura suc de lamaie
Mod de preparare pentru foietaj umplut cu pui:
- Se va cali ceapa, apoi se va cali si puiul pret de cinci minute.
- Se vor amesteca semintele de pin, scortisoara, sucul de la o lamaie, sarea si piperul si se vor tine la foc mic pana se evapora lichidul.
- Se va da foietajul prin faina si se va decupa in cercuri de opt centimentri, umezindu-le marginile.
- Se vor umple cu cate o lingura de carne in mijloc si se vor impaturi marginile, prinzandu-se in trei locuri…
- Se vor unge cu ulei de masline si se vor da la cuptor timp de 20 de minute.
Pofta buna!