Home RETETE Frigarui de pui cu fenicul

Frigarui de pui cu fenicul

autor Elena Yvette
580 views 1 minute timp de citit

Frigaruile de pui cu fenicul sunt potrivite atat pentru petrecerile cu prietenii, cat si pentru un picnic.

Frigarui de pui cu fenicul

Frigaruile de pui cu fenicul sunt usor de preparat si nu necesita foarte mult timp, fiind foarte aromate si gustoase.

Ingrediente pentru frigarui de pui cu fenicul:

  • 6 pulpe superioare de pui, fara os si fara piele
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de seminte de fenicul
  • 1 lingurita de chimion
  • 1 lingurita de boia afumata
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de otet de vin rosu
  • pentru decor: felii de lamaie

Mod de preparare pentru frigarui de pui cu fenicul:

  • Frigaruile de pui cu fenicul sunt gustari delicioase care pot fi preparate usor, daca se respecta cativa pasi. Se tin in apa timp de zece minute 15 frigarui de lemn.
  • Se taie carnea in cuburi cu latura de trei centimetri si se asaza intr-un bol. Se adauga apoi condimentele, o lingura de ulei de masline, usturoi, otet; se amesteca bine, apoi se asezoneaza.
  • Se pun cate trei bucati de carne pe fiecare frigaruie si apoi se toarna uleiul ramas intr-o tigaie mai larga, dupa care se rumeneste carnea in mai multe randuri timp de trei-patru minute pe fiecare parte.
  • La servire, puteti decora cu felii de lamaie…

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies