Home RETETE Frigarui de pui cu harissa

Frigarui de pui cu harissa

autor Elena Yvette
238 vizualizari

Frigaruile de pui cu harissa reprezinta o reteta culinara ideala unei zile relaxante sau unei seri petrecute impreuna cu prietenii sau familia.

Frigarui de pui cu harissa

Frigaruile de pui cu harissa sunt delicioase si le puteti servi cu o salata si/sau un sos.

Ingrediente pentru frigarui de pui cu harissa:

  • 1 kg piepturi de pui dezosate si fara piele
  • 3 lingurite de Harissa (pasta din ardei iute)
  • 3 catei mari de usturoi, tocati
  • 1 lingura de chimion maruntit
  • 2 linguri de coriandru maruntit
  • sucul de la un lime
  • 1/3 cana ulei de masline

Mod de preparare pentru frigarui de pui cu harissa:

  • Preparati marinada: intr-un bol mare, amestecati usturoiul, sucul de lime, Harissa, coriandrul, chimionul si uleiul de masline.
  • Taiati piepturile de pui in cuburi cu diametrul de circa 3 cm, apoi le puneti in marinada si le amestecati, apoi le lasati la rece pentru cel putin o ora (cu cat mai mult, cu atat mai bine).
  • Cand sunt gata, infigeti cate un bat de frigarui in fiecare bucata de carne. Le lasati pe grill sau gratar timp de 12-15 minute…

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!