Fundite din carne de pui cu dovleac

Reteta fundite din carne de pui cu dovleac este o reteta culinara inedita, savuroasa si colorata, ideala pentru pranzurile servite impreuna cu familia si prietenii.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Fundite-din-carne-de-pui-cu-dovleac.jpg

Reteta fundite din carne de pui cu dovleac este o reteta culinara inedita, savuroasa si colorata, ideala pentru pranzurile servite impreuna cu familia si prietenii.Fundite din carne de pui cu dovleac

Mancarea fundite din carne de pui cu dovleac este o mancare ce poate fi servita si la un picnic, dar si la o sarbatoare aniversara, rezultatul fiind unul foarte aratos.Ingrediente pentru fundite din carne de pui cu dovleac:

  • 1 piept de pui
  • 400 g de smantana
  • 400 g de paste fundite
  • 350 g de dovleac de placinta
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • ulei masline
  • unt 10 g
  • sare si piper
  • ghimbir
  • branza de Horezu rasa

Mod de preparare pentru fundite din carne de pui cu dovleac:

  • Funditele din carne de pui cu dovleac se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul colorat si foarte aromat.Se vor da prin razatoare jumatate din cantitatea de dovleac si un morcov, iar cealalta jumatate din cantitatea de dovleac si celalalt morcov se vor taia in fasii.
  • Intr-o tigaie se vor pune jumatate din ceapa taiata marunt si putin ulei pentru a sota ceapa, adaugandu-se ulterior si dovleacul, respectiv morcovul.
  • Dupa ce se inmoaie dovleacul si morcovul, se va adauga si cantitatea data prin razatoare de dovleac cu morcov, presarandu-se ghimbir.
  • Cand sunt aproape gata, se va adauga smantana si se va mai da o data in clocot.
  • Intr-o alta tigaie se vor pune doua linguri de ulei si cea de-a doua jumatate de ceapa, taiata marunt.
  • Se va cali pieptul de pui taiat fasii impreuna cu ceapa, asezonandu-se cu sare si piper.
  • Cand este gata, se va pune peste sosul deja pregatit si se amesteca.
  • Intr-un alt vas se vor fierbe pastele in forma de fundite si cand sunt gata se storc de apa, amestecandu-se cu unt…
  • Se vor aseza pastele impreuna cu sosul, branza Horezu rasa deasupra.

Pofta buna!

Citește și: Pui in stil Parma

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Elena Rădulescu

Elena Yvette Rădulescu este redactor la yve.ro și absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde a urmat specializarea Media, Comunicare și Jurnalism. De asemenea, Elena a urmat cursuri de prestigiu în domeniul astrologiei, precum The Astrology University și International Academy of Astrology, consolidându-și expertiza în horoscop și interpretarea astrelor. Aceste programe de formare recunoscute internațional i-au oferit cunoștințe aprofundate și tehnici avansate în astrologie, permițându-i să ofere analize precise cititorilor. Cu o pasiune deosebită pentru scris și informare, Elena s-a specializat pe categoriile horoscop, frumusețe și știri, aducând cititorilor conținut de calitate, bine documentat și captivant. Are o atenție deosebită la detalii și tendințele actuale. Articolele ei sunt apreciate pentru stilul clar și abordarea echilibrată a subiectelor, combinând cunoștințele sale jurnalistice cu expertiza astrologică pentru a oferi perspective unice și relevante.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *