Gustare de pui cu sos Satay


379
loading...

Gustarea de pui cu sos Satay este usor de preparat si lasa o impresie deosebita.

Gustare de pui cu sos Satay

Gustarea de pui cu sos Satay este ideala pentru intalnirile cu prietenii, atat de sarbatori, cat si in zile obisnuite.

Ingrediente pentru gustare de pui cu sos Satay:

  • 220 grame piept de pui de pui
  • 4 linguri unt de arahide
  • 4 linguri lapte de cocos
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos dulce de ardei
  • alune maruntite
  • optional: frunze de salata, frunze de coriandru

Mod de preparare pentru gustare de pui cu sos Satay:

  • Se vor felia bucatile de piept de pui, dupa care se va amesteca sosul de soia cu sosul dulce de ardei.
  • Se vor infinge frigaruile, se vor pune pe o tava acoperita cu hartie de copt, se va infasura totul in folie de plastic si se va congela.
  • Cand se doreste sa se serveasca, se va decongela peste noapte si se vor incalzi timp de 12 minute, pana se patrund.
  • Pentru a obtine sosul Satay, trebuie sa se amestece patru linguri de unt de arahide si patru linguri de lapte de nuca de cocos.
  • La servire, se vor da prin sos si alune maruntite.
  • Optional, se vor aseza pe frunze de salata si se vor decora cu frunze de coriandru…

Pofta buna!

Citește și:  Sos pentru friptura
loading...