Mamaliguta cu piept de pui

Share

Mamaliguta cu piept de pui este o reteta specific romaneasca ce se prepara repede si usor cu ingrediente la indemana oricui, o mancare aromata si consistenta.Mamaliguta cu piept de pui

Mamaliguta cu piept de pui este o mancare ce se potriveste oricarui pranz sau oricarei cine servite in familie.

Ingrediente pentru mamaliguta cu piept de pui:

  • 1 cana de malai
  • 3 cani de apa
  • 400 g de piept de pui
  • 150 g de kaiser
  • 4 linguri de cascaval afumat ras
  • 300 g de rosii cherry feliate
  • usturoi
  • o ceapa medie
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 oua batute
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 50 g de unt

Mod de preparare pentru mamaliguta cu piept de pui:

  • Mamaliguta cu piept de pui este o reteta culinara care se prepara cu usurinta, rezultatul fiind unul savuros. Se va face o mamaliguta subtire din malai, apa si putina sare, apoi se va pune intr-un vas cu unt.
  • Se va aplatiza pieptul de pui si se va pune pe gratar pana se albeste pe ambele parti si se va aseza peste mamaliguta moale.
  • Se va presara cascaval afumat ras deasupra si se va taia kaiserul in felii subtiri; se vor mai adauga peste ele usturoiul, ceapa, busuiocul, rosiile cherry feliate, uleiul de masline, ouale batute, putin piper si se va da totul la cuptor pret de 25 de minute…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news