Mâncare de mazăre cu ceapă

https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/11/Mâncare-de-mazăre-cu-ceapă.jpg

Mâncarea de mazăre cu ceapă este o rețetă simplă, care se prepară ușor, prin sotare, din puține ingrediente.

Mâncare de mazăre cu ceapă

Mâncarea de mazăre cu ceapă se poate consuma ca atare sau drept garnitură pentru diverse fripturi.Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru patru porții conform celor specificate de campbells.com.

Ingrediente pentru mâncare de mazăre cu ceapă:

  • 450 g mazăre proaspătă sau congelată
  • ½ ceapă medie, tocată
  • ½ cană, la alegere: de supă de pui, de legume, sau doar de apă
  • 3 lingurițe de margarină sau unt
  • Piper negru
  • Opțional: sare, mentă

Mod de preparare pentru mâncare de mazăre cu ceapă:

  • Încingeți în tigaie mare cele două lingurițe de margarină sau unt, la temperatură medie spre ridicată, apoi adăugați ceapa tocată și o sotați pentru câteva minute.
  • Adăugați mazărea și supa sau apa și așteptați să dea în clocot; gustați și, dacă este necesar, adăugați și un praf de sare.
  • Agitați frecvent tigaia, până ce mazărea absoarbe pe jumătate supă sau apă, având grijă să nu se ardă; după aceea, opriți aragazul și adăugați o linguriță de margarină sau unt și piper negru.
  • Opțional, puteți adăuga deasupra mentă.
  • Acest fel de mâncare se consumă cald…

Poftă bună!

Citește și: Salata de castraveti in stil mexican

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *