Home RETETE Pasta de nuci caju si patrunjel

Pasta de nuci caju si patrunjel

autor Elena Yvette
120 vizualizari
loading...

Pasta de nuci caju și pătrunjel reprezintă o rețetă simplă, care se prepară fără dificultate, cu orice ocazie.

2

Pasta de nuci caju și pătrunjel se poate întinde pe pâine sau se poate asocia cu o mulțime de preparate sau aperitive, de exemplu, cu legume fierte, sau se poate adăuga peste paste.

Ingrediente pentru pasta de nuci caju și pătrunjel:

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 200 g de nuci caju
  • sucul de la ½ lămâie
  • 50 ml de apă ținută la temperatura camerei
  • câteva fire de pătrunjel verde, în funcție de preferință
  • un praf de sare
  • opțional: 2 căței de usturoi

Mod de preparare pentru pastă de și pătrunjel:

  • Puneți nucile caju într-un bol cu apă și le lăsați peste noapte să se înmoaie, apoi le strecurați.
  • Puneți nucile caju într-un blender, adăugați 50 ml de apă, sucul de lămâie, cele două linguri de ulei de măsline și, opțional, cățeii de usturoi, după care le amestecați bine, încât să obțineți o pastă fină și omogenizată…
  • Presărați sare și pătrunjel, apoi amestecați din nou totul; gustați și, dacă mai considerați necesar, mai adăugați pătrunjel și/sau sare.

Poftă bună!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!