Pasta de nuci caju și pătrunjel reprezintă o rețetă simplă, care se prepară fără dificultate, cu orice ocazie.
Pasta de nuci caju și pătrunjel se poate întinde pe pâine sau se poate asocia cu o mulțime de preparate sau aperitive, de exemplu, cu legume fierte, sau se poate adăuga peste paste conform datelor furnizate de noracooks.com.
Ingrediente pentru pasta de nuci caju și pătrunjel:
- 2 linguri de ulei de măsline
- 200 g de nuci caju
- sucul de la ½ lămâie
- 50 ml de apă ținută la temperatura camerei
- câteva fire de pătrunjel verde, în funcție de preferință
- un praf de sare
- opțional: 2 căței de usturoi
Mod de preparare pentru pastă de și pătrunjel:
- Puneți nucile caju într-un bol cu apă și le lăsați peste noapte să se înmoaie, apoi le strecurați.
- Puneți nucile caju într-un blender, adăugați 50 ml de apă, sucul de lămâie, cele două linguri de ulei de măsline și, opțional, cățeii de usturoi, după care le amestecați bine, încât să obțineți o pastă fină și omogenizată…
- Presărați sare și pătrunjel, apoi amestecați din nou totul; gustați și, dacă mai considerați necesar, mai adăugați pătrunjel și/sau sare.
Poftă bună!
Citește și: Supa-crema de broccoli
Niciun comentariu încă