Paste cu sos și carne tocată

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/Paste-cu-sos-și-carne-tocată.jpg
Advertisements

Pastele cu sos și carne tocată reprezintă o mâncare foarte gustoasă care merită încercată, mai ales că este ușor de preparat.

Advertisements

Paste cu sos și carne tocată

Pastele cu sos și carne tocată sunt ideale pentru cei care preferă mâncărurile sățioase. Vă prezentăm o versiune cu carne de porc; iată cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții:

Advertisements

Ingrediente pentru paste cu sos și carne tocată:

Advertisements
  • 300 g de paste

Pentru sos:

  • 250 g carne de porc, tocată
  • 1 ceapă potrivit de mare, tocată
  • pulpele de la 4 roșii
  • 50 ml ulei
  • cimbru uscat
  • piper
  • sare

Pentru ornare:

  • brânză rasă sau cașcaval ras
  • frunze de pătrunjel verde

Mod de preparare pentru paste cu sos și carne tocată:

  • Încingeți uleiul într-o tigaie și adăugați carnea tocată; amestecați des până se prăjește bine.
  • Adăugați ceapa tocată peste carne și amestecați din nou, apoi lăsați să stea pe foc pentru trei-cinci minute.
  • După aceea, adăugați pulpele de roșii, cimbru, sare și piper după gust; lăsați să fiarbă la foc mic încă circa 15 minute, până când scade sosul.
  • Fierbeți pastele urmând indicațiile de pe ambalaj, apoi scurgeți apa.
  • Așezați pastele în farfurii, turnați sosul cu carne deasupra și ornați cu brânză rasă ori cașcaval ras și frunze de pătrunjel verde…
Advertisements

Poftă bună!

Citește și: Paste cu vinete coapte și mirodenii

Abonează-te pe:Yve.ro news
Advertisements

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *