Home Articol Newsletter 2 Paste cu sos și carne tocată

Paste cu sos și carne tocată

autor Elena Yvette
361 vizualizari

Pastele cu sos și carne tocată reprezintă o mâncare foarte gustoasă care merită încercată, mai ales că este ușor de preparat.

Paste cu sos și carne tocată

Pastele cu sos și carne tocată sunt ideale pentru cei care preferă mâncărurile sățioase. Vă prezentăm o versiune cu carne de porc; iată cum puteți prepara o cantitate pentru trei porții:

Ingrediente pentru paste cu sos și carne tocată:

  • 300 g de paste

Pentru sos:

  • 250 g carne de porc, tocată
  • 1 ceapă potrivit de mare, tocată
  • pulpele de la 4 roșii
  • 50 ml ulei
  • cimbru uscat
  • piper
  • sare

Pentru ornare:

  • brânză rasă sau cașcaval ras
  • frunze de pătrunjel verde

Mod de preparare pentru paste cu sos și carne tocată:

  • Încingeți uleiul într-o tigaie și adăugați carnea tocată; amestecați des până se prăjește bine.
  • Adăugați ceapa tocată peste carne și amestecați din nou, apoi lăsați să stea pe foc pentru trei-cinci minute.
  • După aceea, adăugați pulpele de roșii, cimbru, sare și piper după gust; lăsați să fiarbă la foc mic încă circa 15 minute, până când scade sosul.
  • Fierbeți pastele urmând indicațiile de pe ambalaj, apoi scurgeți apa.
  • Așezați pastele în farfurii, turnați sosul cu carne deasupra și ornați cu brânză rasă ori cașcaval ras și frunze de pătrunjel verde…

Poftă bună!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies