Păstrăv la aburi cu ghimbir și usturoi

https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Păstrav-la-aburi-cu-ghimbir-și-usturoi-.jpg

Păstrăvul la aburi cu ghimbir și usturoi este o rețetă culinară sănătoasă și foarte gustoasă, care se prepară cu ușurință.

Păstrav la aburi cu ghimbir și usturoi

Păstrăvul la aburi cu ghimbir și usturoi se prepară ușor și se poate servi cu tăiței ori diferite tipuri de paste sau orez.Ingrediente pentru păstrăv la aburi cu ghimbir și usturoi:

  • 2 fileuri de păstrăv
  • 2 linguri de vin alb (sec)
  • zeama de la ½ lămâie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 bucată de 1 cm de ghimbir
  • coriandru verde

Mod de preparare pentru păstrăv la aburi cu ghimbir și usturoi:

  • Zdrobiți usturoiul; separat, dați pe răzătoare ghimbirul.Tocați coriandrul verde.
  • Amestecați usturoiul cu vinul alb (sec) și zeama de lămâie, turnați peste fileurile de păstrăv, după care le așezați într-un aparat de fiert la aburi, unde le lăsați pentru cinci-șase minute sau până când se pătrund bine…
  • La servire, presărați deasupra coriandru verde, tocat.

Poftă bună!

Citește și: Ton la grill cu garnitura de masline si rosii

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nicula Clara

Clara Nicula este redactor la yve.ro de peste 11 ani și și-a consolidat reputația prin articole bine documentate și bazate pe surse de încredere. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul UAIC Iași și deține o certificare în nutriție obținută prin cursuri acreditate la European Fitness Academy. Cu o experiență vastă în jurnalism și o pasiune pentru nutriție, Clara a devenit o voce autorizată în domeniul sănătății și al dietelor. Articolele sale sunt create cu atenție, respectând standardele riguroase de calitate și acuratețe. Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice și resurse medicale recunoscute, asigurându-le cititorilor yve.ro conținut valoros și educativ. Clara își dedică timpul pentru a analiza tendințele în nutriție și regimurile alimentare, oferind sfaturi și strategii pentru menținerea unui stil de viață echilibrat. Pe lângă expertiza în domeniul sănătății, Clara este pasionată de arta culinară și creează rețete sănătoase și gustoase. Fiecare rețetă este concepută cu grijă, având în vedere aportul nutritiv și beneficiile fiecărui ingredient, oferind astfel cititorilor inspirație pentru a adopta un regim alimentar echilibrat și variat. Cu această abordare, Clara promovează nu doar o dietă sănătoasă, ci și bucuria de a găti și savura preparate delicioase. Clara Nicula contribuie activ la educarea și informarea cititorilor yve.ro, combinând experiența sa în jurnalism cu pasiunea pentru nutriție și gătit, pentru a sprijini un stil de viață sănătos și a câștiga încrederea comunității.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *