Piepturi de pui umplute

Share

Piepturile de pui umplute reprezinta o reteta culinara clasica, ce reuseste sa imbine cu succes aroma inconfundabila a carnii de pui la cuptor cu aroma desavarsita a rosiilor coapte.

Piepturi de pui umplute

Piepturile de pui umplute reprezinta o mancare ce se potriveste atat unui pranz sau unei cine luate impreuna cu familia, cat si unei intalniri mai speciale cu prietenii sau, de ce nu, unei sarbatori. Aceasta mancare se poate servi cu crutoane si cartofi copti.

Ingrediente pentru piepturi de pui umplute:

  • 4 piepturi de pui fara os si fara piele
  • 175 grame de rosii
  • 100 grame de pesmet
  • 85 grame de branza Mascarpone
  • sos Pesto
  • ulei de masline
  • seminte de pin
  • busuioc
  • condimente, dupa preferinta

Mod de preparare pentru piepturi de pui umplute:

  • Piepturile de pui umplute reprezinta o mancare cremoasa, savuroasa si usor de preparat. Pentru a o obtine pe masura asteptarilor personale, dar mai ales ale musafirilor, trebuie sa urmati cativa pasi in prepararea sa. Drept urmare, se vor cresta piepturile de pui cu ajutorul unui cutit, in asa maniera incat sa se obtina cate un buzunar.
  • Se va amesteca sosul Pesto cu branza Mascarpone si se va umple cu amestecul obtinut fiecare piept de pui.
  • Ulterior, se vor unge piepturile de pui cu ulei de masline si se vor condimenta.
  • Piepturile de pui se vor da prin pesmet, dupa care se vor aseza intr-o tava unsa cu ulei si se vor aranja frumos rosiile in jurul lor.
  • Se vor lasa la cuptor pret de 25 de minute, pana cand se va observa ca se rumenesc si se patrund piepturile de pui, dupa care se vor presara deasupra lor seminte de pin…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente