Reteta de pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o reteta plina de aroma si prospetime.
Puiul aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o mancare ce se pregateste foarte rapid, fiind potrivita pentru orice masa, festiva sau nu.Ingrediente pentru pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon:
- 500 grame de cartofi noi, taiati in jumatate
- 4 piepturi de pui dezosate si fara piele
- 350 ml supa de pui
- 1 ceapa mai mare, tocata
- 2 catei de usturoi, pisati
- 1 legatura de tarhon
- 175 grame de sparanghel
- 3 linguri de smantana
Mod de preparare pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon:
- Puiul aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este usor de pregatit.
- Intai, se vor pune cartofii intr-un vas mare cu apa clocotita spre a fierbe timp de zece minute.
- Ulterior, cartofii se scurg si se pastreaza la cald in cratita.Puiul se va asezona cu piper negru, iar uleiul se va incinge spre a sota puiul cu ceapa si usturoi, pana se vor rumeni.
- Supa de pui se va turna peste puiul rumenit, se va adauga putin tarhon si se va fierbe la foc mic, dupa cinci minute adaugandu-se sparanghelul.
- Dupa alte trei minute, se mareste focul si se adauga smantana si tarhonul ramas.
- Se va servi alaturi de cartofii noi.
Pofta buna!
Citește și: Pui rumenit cu parmezan