Pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon

Share

Reteta de pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o reteta plina de aroma si prospetime.

Pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon

Puiul aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este o mancare ce se pregateste foarte rapid, fiind potrivita pentru orice masa, festiva sau nu.

Ingrediente pentru pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon:

  • 500 grame de cartofi noi, taiati in jumatate
  • 4 piepturi de pui dezosate si fara piele
  • 350 ml supa de pui
  • 1 ceapa mai mare, tocata
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 1 legatura de tarhon
  • 175 grame de sparanghel
  • 3 linguri de smantana

Mod de preparare pui aromat si cremos cu sparanghel si tarhon:

  • Puiul aromat si cremos cu sparanghel si tarhon este usor de pregatit.
  • Intai, se vor pune cartofii intr-un vas mare cu apa clocotita spre a fierbe timp de zece minute.
  • Ulterior, cartofii se scurg si se pastreaza la cald in cratita. Puiul se va asezona cu piper negru, iar uleiul se va incinge spre a sota puiul cu ceapa si usturoi, pana se vor rumeni.
  • Supa de pui se va turna peste puiul rumenit, se va adauga putin tarhon si se va fierbe la foc mic, dupa cinci minute adaugandu-se sparanghelul.
  • Dupa alte trei minute, se mareste focul si se adauga smantana si tarhonul ramas.
  • Se va servi alaturi de cartofii noi.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news