Puiul cu sunca crocanta este o masa usoara, ideala pentru intreaga familie.
Ingrediente:
- 450 grame cartofi noi
- 225 grame de fasole verde
- 4 piepturi de pui fara piele
- 4 felii de sunca Parma
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- zeama de o lamaie
Mod de preparare:
Puiul cu sunca crocanta este o reteta usoara, care nu necesita mult timp de preparare. Se vor fierbe cartofii noi timp de 15 minute, apoi se adauga fasolea verde in ultimele doua minute. Piepturile de pui se vor aseza in folii alimentare si se vor bate pana se subtiaza, dupa care se vor asezona.
Intr-o tigaie se va praji sunca de Parma pana devine crocanta, dupa care se vor adauga piepturile de pui care se vor praji cate trei minute pe fiecare parte.
Ulterior, dupa ce tigaia a fost luata de pe foc, se vor presara usturoiul si sucul de lamaie si se vor adauga fasolea verde, cartofii si sunca de Parma faramitata.
Pofta buna!