Home RETETE Pui curry pe pat de cartofi dulci

Pui curry pe pat de cartofi dulci

autor Elena Yvette
146 vizualizari

Reteta de pui curry pe pat de cartofi dulci este usor de preparat si are continut scazut de grasimi.

2

Ingrediente pui curry pe pat de cartofi dulci:

  •  ulei de masline
  • 2 linguri de pastă curry
  • 4 pulpe de pui dezosate, fără piele
  • 2 roşii mari
  • 125g de spanac
  • 1/2 kg de cartofi dulci, taiati cubulete mici

Mod de preparare pentru pui curry pe pat de cartofi dulci:

  • In primul rand, se pun la fiert cartofii in apa cu putina sare, timp de cinci minute, cat sa devina putin moi. Se scurg bine de apa si se pun intr-un vas deoparte. Apoi, se pun la rumenit pulpele de pui si ceapa in uleiul de masline incins.
  • Dupa cinci sau sase minute cand puiul este bine facut, se adauga pasta de curry si se amesteca bine, iar dupa un minut se pun si rosiile taiate bucati mai mari si se mai lasa pe foc un minut.
  • Se adauga in tigaie 100ml de apa fiarta si se amesteca bine continutul. Cinci minute pe foc dupa care se adauga spanacul si se lasa asa pe foc doua minute. Apoi se pun si cartofii in tigaie, cat sa se incalzeasca. Modul de servire recomandat este pui curry pe pat de cartofi dulci cu orez si lipie alaturi.

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies