Home RETETE Pui fraged la tava

Pui fraged la tava

autor Elena Yvette
221 vizualizari
loading...

Puiul fraged la tava este o reteta rapida, usoara, ideala atat pe timp de vara, cat si in alt anotimp.

pui fraged la tava

Puiul fraged la tava este o reteta cu tenta italiana datorita aromelor.

Ingrediente:

  • 4 piepturi de pui
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 250 grame de rosii cherry
  • 4 linguri de sos Pesto.

Mod de preparare:

  • Puiul fraged la tava este o mancare usoara si la propriu si la figurat, intrucat nu presupune un timp indelungat de preparare, dar nici urmarea unor pasi dificili de preparare. Astfel ca pentru prepararea puiului fraged la tava se vor pune piepturile de pui intr-o tava larga cu pereti josi si se vor stropi cu ulei.
  • Se vor tine initial pentru zece minute la cuptor, dupa care se vor adauga rosiile si se vor baga din nou la cuptor pentru cinci minute.
  • Dupa ce se stropeste totul cu sos Pesto, se serveste.

Pofta buna!

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies