Pulpele de pui cacciatore cu bacon sunt usor de preparat si foarte satioase.
Pulpe de pui cacciatore cu bacon reprezinta o reteta delicioasa, inspirata din bucataria italieneasca.
Ingrediente pentru pulpe de pui cacciatore cu bacon:
- circa 2 kg pulpe de pui
- 500 ml supa de pui
- 6 felii de bacon
- 800 grame de rosii tocate
- 2 cepe
- otet de vin alb
- ulei de masline
- zahar
- rozmarin
- optional: patrunjel
Mod de preparare pentru pulpe de pui cacciatore cu bacon:
- Se vor praji pulpele de pui pana cand se rumenesc, dupa care se adauga feliile de bacon si se prajeste pana cand devin crocante.
- Ulterior, se vor adauga ceapa si rozmarinul, care se vor praji cam zece minute, dupa care se vor adauga puiul bacon-ul, rosiile, otetul, zaharul si supa; se vor da in clocot si se vor acoperi, pret de 40 de minute…
- Pulpele de pui cacciatore cu bacon pot fi servite cu o garnitura de orez sau piure.
Pofta buna!