Home RETETE Pulpe de pui cacciatore cu bacon

Pulpe de pui cacciatore cu bacon

autor Elena Yvette
163 vizualizari
loading...

Pulpele de pui cacciatore cu bacon sunt usor de preparat si foarte satioase.

Pulpe de pui cacciatore cu bacon

Pulpe de pui cacciatore cu bacon reprezinta o reteta delicioasa, inspirata din bucataria italieneasca.

Ingrediente pentru pulpe de pui cacciatore cu bacon:

  • circa 2 kg pulpe de pui
  • 500 ml supa de pui
  • 6 felii de bacon
  • 800 grame de rosii tocate
  • 2 cepe
  • otet de vin alb
  • ulei de masline
  • zahar
  • rozmarin
  • optional: patrunjel

Mod de preparare pentru pulpe de pui cacciatore cu bacon:

  • Se vor praji pulpele de pui pana cand se rumenesc, dupa care se adauga feliile de bacon si se prajeste pana cand devin crocante.
  • Ulterior, se vor adauga ceapa si rozmarinul, care se vor praji cam zece minute, dupa care se vor adauga puiul bacon-ul, rosiile, otetul, zaharul si supa; se vor da in clocot si se vor acoperi, pret de 40 de minute…
  • Pulpele de pui cacciatore cu bacon pot fi servite cu o garnitura de orez sau piure.

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies