Home RETETE Pulpe de pui cacciatore cu bacon

Pulpe de pui cacciatore cu bacon

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1.1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Pui-cacciatore-cu-bacon.jpg

Pulpele de pui cacciatore cu bacon sunt usor de preparat si foarte satioase.

Pulpe de pui cacciatore cu bacon reprezinta o reteta delicioasa, inspirata din bucataria italieneasca.

Ingrediente pentru pulpe de pui cacciatore cu bacon:

  • circa 2 kg pulpe de pui
  • 500 ml supa de pui
  • 6 felii de bacon
  • 800 grame de rosii tocate
  • 2 cepe
  • otet de vin alb
  • ulei de masline
  • zahar
  • rozmarin
  • optional: patrunjel

Mod de preparare pentru pulpe de pui cacciatore cu bacon:

  • Se vor praji pulpele de pui pana cand se rumenesc, dupa care se adauga feliile de bacon si se prajeste pana cand devin crocante.
  • Ulterior, se vor adauga ceapa si rozmarinul, care se vor praji cam zece minute, dupa care se vor adauga puiul bacon-ul, rosiile, otetul, zaharul si supa; se vor da in clocot si se vor acoperi, pret de 40 de minute…
  • Pulpele de pui cacciatore cu bacon pot fi servite cu o garnitura de orez sau piure.

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news