Pulpe de pui cu linte

Puiul marocan cu linte este o mancare cu tente exotice, o reteta culinara ce imbina aromele clasice cu cele indraznete, imbinand armonios traditionalul romanesc cu cel marocan.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/Pui-marocan-cu-linte.jpg

Pulpele de pui cu linte reprezinta o mancare cu tente exotice, o reteta culinara marocana ce imbina aromele clasice cu cele indraznete.

Pui marocan cu linte

Pulpele de pui cu linte reprezinta o reteta culinara usor de preparat, ideala intalnirilor cu prietenii, serilor petrecute impreuna cu familia, dar si zilelor aniversare sau de sarbatoare. Acest fel de mancare se poate servi impreuna cu orez sau cuscus.

Ingrediente pentru pulpe de pui cu linte:

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 700 ml supa de pui
  • 400 grame de rosii
  • 200 grame de caise uscate
  • 50 grame de linte rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 baton de scortisoara
  • ulei de masline
  • chimion
  • seminte coriandru
  • paprika
  • ketchup
  • frunze de menta

Mod de preparare pentru pulpe de pui cu linte:

  • Pulpele de pui cu linte reprezinta o reteta culinara usor de preparat, foarte satioasa si savuroasa conform spuselor celor de la heb.com. Chiar daca prepararea acestei retete necesita mai mult timp, rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor. Se vor unge cu ulei de masline pulpele de pui, dupa care, intr-un vas, se vor amesteca usturoiul, chimionul, coriandrul si paprika pentru a se da puiul prin acest amestec.
  • Pulpele de pui se vor praji timp de cinci minute pana se observa ca se rumenesc usor.
  • Se va praji dupa aceea ceapa timp de cinci minute si se vor adauga si celelalte ingrediente, fara frunzele de menta, turnandu-se peste ele toate lichidele.
  • Se va acoperi totul cu un capac si se va lasa la foc mic timp de o ora si 30 de minute…
  • Se va decora cu frunzele de menta.

Pofta buna!

Citește și: Briose cu sunculita si cascaval

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *