Home Pulpe de pui la tava cu legume

Pulpe de pui la tava cu legume

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Pulpe-de-pui-la-tava-cu-legume.jpg

Pulpele de pui la tava cu legume reprezinta o reteta culinara usor de preparat, satioasa, aromata si bogata in calorii.Pulpe de pui la tava cu legume

Pulpele de pui la tava cu legume constituie o mancare ce se poate prepara mai picanta sau mai putin picanta, dupa bunul plac, fiind o mancare usoara, dar satioasa, rapida si pe placul tuturor.

Ingrediente pentru pulpe de pui la tava cu legume:

  • pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • 1 ardei gras galben
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • cartofi noi
  • ulei
  • 2 linguri sos Pimento Heinz
  • mirodenii

Mod de preparare pulpe de pui la tava cu legume:

  • Pulpele de pui la tava cu legume reprezinta o mancare satioasa si savuroasa, ideala serilor petrecute impreuna cu familia si prietenii. Se vor unge pulpele de pui cu ulei, se vor asezona si se vor lasa la rece 15 minute. Dupa acest interval se vor da la cuptor impreuna cu cartofii noi, pana se observa ca se rumenesc usor.
  • In acest timp se vor pregati rosiile cherry, ardeiul gras, dovlecelul si vanata conform datelor furnizate de heb.com. Se vor taia rondele si se vor asezona si ele, dupa care se vor cali cam trei minute. Dupa ce se observa ca s-au inmuiat, se vor transfera in tava cu pulpele de pui si cartofii si se vor lasa pret de zece minute…

Pofta buna!

Citește și: Lasagna cu pui si branza in sos alb

Abonează-te pe:Yve.ro news