Pulpe de pui picante cu arahide

Share

Pulpele de pui picante cu arahide reprezinta o mancare ce poate fi mai mult sau mai putin picanta, in functie de preferinta.

Pulpe de pui picante cu arahide

Daca nu preferi mancarea foarte picanta, poti scoate semintele din ardeii iuti, taind in acest fel din iuteala mancarii.

Ingrediente:

  • 12 pulpe de pui superioare dezosate si fara piele
  • 15 ardei iuti mici si uscati
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura piper macinat
  • 1 ceapa verde
  • 50 grame arahide prajite

Ingrediente pentru sos:

  • 5 linguri sos de soia
  • 2 linguri vin de orez
  • 4 linguri otet din vin de orez
  • 4 linguri supa de pui
  • 1 lingura de amidon
  • 1 lingura de apa

Mod de preparare pentru pulpe de pui picante cu arahide:

  • Pulpele de pui picante cu arahide se prepara usor. Intai se va marina carnea in sosul de soia, dupa care se va incinge uleiul in tigaie pentru a praji pulpele de pui.
  • Dupa ce se rumenesc, pulpele de pui trebuie scoase din tigaie.
  • Se vor taia cozile ardeilor iuti si, daca nu se doreste ca mancarea sa iasa foarte picanta, li se vor scoate semintele.
  • Ardeii iuti se vor praji timp de un minut in uleiul ramas.
  • Se adauga ulterior carnea de pui, piperul, ceapa verde si arahidele. Se vor praji toate acestea timp de un minut, dupa care se va turna sosul si se va lasa totul pe foc cateva minute…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente