Fizz de cirese

Fizz de cirese este o bautura care se prepara repede si usor, fina, ideala oricarei ocazii.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Fizz-de-cirese.jpg

Fizz de cirese este o bautura care se prepara repede si usor, fina, ideala oricarei ocazii.

Fizz de cirese

Fizz de cirese reprezinta o reteta pentru o bautura aromata, speciala si la indeamna oricui.Ingrediente pentru fizz de cirese:

  • 50 ml de lichior de cirese
  • 50 ml de Kirsch
  • 50 ml de amaretto
  • 100 ml de votca
  • 750 ml de spumant din struguri rosii
  • cirese Maraschino

Mod de preparare pentru fizz de cirese:

  • Fizz de cirese este o bautura fina, care se prepara repede si usor.Se vor turna 50 ml de lichior de cirese, 50 ml de Kirsch, 50 ml amaretto si 100 ml votca si se amesteca bine.
  • Se va imparti amestecul obtinut in sase pahare si se vor turna deasupra 750 ml de spumant din struguri rosii…

Sa il serviti cu placere!

Citește și: Compot de cirese

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Elena Rădulescu

Elena Yvette Rădulescu este redactor la yve.ro și absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde a urmat specializarea Media, Comunicare și Jurnalism. De asemenea, Elena a urmat cursuri de prestigiu în domeniul astrologiei, precum The Astrology University și International Academy of Astrology, consolidându-și expertiza în horoscop și interpretarea astrelor. Aceste programe de formare recunoscute internațional i-au oferit cunoștințe aprofundate și tehnici avansate în astrologie, permițându-i să ofere analize precise cititorilor. Cu o pasiune deosebită pentru scris și informare, Elena s-a specializat pe categoriile horoscop, frumusețe și știri, aducând cititorilor conținut de calitate, bine documentat și captivant. Are o atenție deosebită la detalii și tendințele actuale. Articolele ei sunt apreciate pentru stilul clar și abordarea echilibrată a subiectelor, combinând cunoștințele sale jurnalistice cu expertiza astrologică pentru a oferi perspective unice și relevante.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *