Home RETETERetete de mancareRetete cu ciuperci Carne de pui cu ciuperci si smantana

Carne de pui cu ciuperci si smantana

autor Elena Yvette
567 vizualizari

Carne de pui cu ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara usor de preparat, ideala cinelor luate impreuna cu familia, dar si meselor festive.

Carne de pui cu ciuperci si smantana este o mancare delicioasa, colorata si fina, care va multumi toti membrii familiei, gratie gustului inconfundabil.

Carne de pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente pentru carne de pui cu ciuperci si smantana:

  • 1 piept de pui
  • 200 grame ciuperci
  • 400 grame smantana
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • unt
  • faina
  • patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare pentru carne de pui cu ciuperci si smantana:

Carne de pui cu ciuperci si smantana reprezinta o mancare delicioasa, gustoasa si satioasa, rezultatul fiind unul fin si savuros.

Se va taia pieptul de pui in cuburi si se va cali impreuna cu ceapa si ciupercile, la care, in cele din urma, se va adauga usturoiul. Cand sunt aproape gata se va adauga o cana de apa si se va lasa la fiert la foc mediu. Se va amesteca faina cu smantana si se va pune in tigaie, lasandu-se la fiert. La final se adauga patrunjel tocat…

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies