Carne de pui cu ciuperci si smantana reprezinta o reteta culinara usor de preparat, ideala cinelor luate impreuna cu familia, dar si meselor festive.
Carne de pui cu ciuperci si smantana este o mancare delicioasa, colorata si fina, care va multumi toti membrii familiei, gratie gustului inconfundabil.
Ingrediente pentru carne de pui cu ciuperci si smantana:
- 1 piept de pui
- 200 grame ciuperci
- 400 grame smantana
- 1 ceapa
- 3 catei usturoi
- unt
- faina
- patrunjel
- sare si piper
Mod de preparare pentru carne de pui cu ciuperci si smantana:
Carne de pui cu ciuperci si smantana reprezinta o mancare delicioasa, gustoasa si satioasa, rezultatul fiind unul fin si savuros.
Se va taia pieptul de pui in cuburi si se va cali impreuna cu ceapa si ciupercile, la care, in cele din urma, se va adauga usturoiul. Cand sunt aproape gata se va adauga o cana de apa si se va lasa la fiert la foc mediu. Se va amesteca faina cu smantana si se va pune in tigaie, lasandu-se la fiert. La final se adauga patrunjel tocat. conform celor specificate de giorgiofresh.com..
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui cu ghimbir si ciupercute in sos alb