Home RETETERetete de mancareRetete cu ciuperci Carne de pui cu ciuperci umplute

Carne de pui cu ciuperci umplute

autor Elena Yvette
423 views 1 minute timp de citit

Carne de pui cu ciuperci umplute este o reteta culinara usor de preparat, savuroasa si foarte gustoasa, ideala oricarei mese, fie ca este vorba despre o masa festiva, fie ca este vorba despre o masa luata in familie, intr-o zi obisnuita.

Carne de pui cu ciuperci umplute reprezinta o mancare fina, care imbina aroma ciupercilor cu cea a puiului fraged.

Carne de pui cu ciuperci umplute

Ingrediente pentru carne de pui cu ciuperci umplute:

  • 500 grame pulpe de pui fara os
  • 500 grame ciuperci
  • 100 grame cascaval
  • unt
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • marar.

Mod de preparare pentru carne de pui cu ciuperci umplute:

Carne de pui cu ciuperci umplute este o reteta culinara ce se prepara usor, rezultatul culinar fiind unul savuros.

Se vor condimenta pulpele de pui si se vor aseza intr-o tava de aragaz, timp in care se vor curata ciupercile si se vor spala. Se va da prin razatoare cascavalul si se va amesteca cu coditele ciupercilor si cu mirodenii. Se vor umple ciupercile cu acest amestec si se vor aseza in tava alauri de pulpele de pui si se vor lasa la cuptor pret de 40 de minute.

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies