Carne lacuita de pui este o reteta culinara pe cat de aratoasa, pe atat de gustoasa, ideala meselor festive, dar si pranzurilor sau cinelor de zi cu zi preparate pentru cei dragi.
Carne lacuita de pui reprezinta o mancare ce se prepara usor si repede, fiind pe placul tuturor.
Ingrediente pentru carne lacuita de pui:
- 1 pui
- vin alb sec
- 5 linguri de miere
- 4 linguri sos de soia
- busuioc
- sare
Mod de preparare pentru carnea lacuita de pui:
- Carne lacuita de pui este o mancare satioasa, gustoasa si aromata. Se va unge in interior puiul cu miere si se va presara sare, dupa care se va asezona cu busuioc si se va aseza intr-o tava in care s-a turnat vin alb si se va lasa la fiert pret de 15 minute.
- Dupa ce au trecut cele 15 minute, se va unge puiul cu mierea ramasa dizolvata in sosul de soia, ulterior dandu-se la cuptor pret de inca 15 minute.
- Dupa acest interval, se va mai unge inca o data puiul cu miere si se va mai lasa inca zece minute la cuptor conform spuselor celor de la budgetbytes.com. Se repeta acest procedeu de trei ori….
- La final, se mai lacuieste inca o data cu miere.
Pofta buna!
Citește și: Pollo frito