Cea mai buna reteta de bomboane Raffaello de casa! Presupune doar de cinci ingrediente

Share

Bomboanele Raffaello sunt extrem de cunoscute și preferate de persoane din întreaga lume. Și nu este de mirare!

Cea mai buna reteta de bomboane Raffaello de casa! Presupune doar de cinci ingrediente

Cine poate rezista acestor bomboane al căror gust deosebit este oferit de crema cu aromă de vanilie ce îmbracă un sâmbure de migdală în interior, iar la suprafață are un înveliș din fulgi de nucă de cocos?

Cum prețul celor originale este destul de ridicat și nu își poate permite oricine să le achiziționeze, vă prezentăm o rețetă simplă cu ajutorul căreia puteți obține niște bomboane la fel de savuroase, iar bucuria va fi cu atât mai mare când știți că ați preparat chiar dumneavoastră aceste bomboane minunate. În plus, aveți nevoie doar de cinci ingrediente!

Iată cum puteți prepara  acasă 70 de bucăți de bomboane Raffaello!

Ingrediente:

  • 1 cană de migdale
  • 200 g de fulgi de cocos
  • 200 ml de lapte condensat
  • 200 g de unt ținut la temperatura camerei
  • 2 plicuri de zahăr vanilat

Mod de preparare:

  • Cu ajutorul unei furculițe se zdrobește untul, apoi se amestecă împreună cu laptele condensat.
  • După aceea, se adaugă zahărul vanilat și 100 g de fulgi de cocos și se amestecă din nou, încât să rezulte o compoziție cremoasă care se va lăsa la frigider timp de 24 de ore.
  • Din această compoziție se vor forma biluțe cu ajutorul unei linguri de lemn și un cuțit. Mai exact, se ia cu lingura cremă, iar cu acel cuțit se ia crema de pe lingură, pentru a fi mai ușor să se formeze biluțele de aceleași dimensiuni.
  • Se va pune câte un sâmbure de migdală în mijlocul fiecărei biluțe.
  • Se vor tăvăli toate biluțele, pe rând, prin restul de 100 g de fulgi de cocos.
  • Bomboanele Raffaello astfel formate se vor așeza pe un platou și se vor ține la frigider.
  • Se vor consuma reci, nu ținute la temperatura camerei, altfel se vor topi…

Să aveți poftă!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente