Ridichi rosii la cuptor cu verdeturi

https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Ridichii-rosii-coapte-cu-verdeturi.jpg

Ridichi rosii la cuptor cu verdeturi este o reteta savuroasa pentru cina si se poate consuma atat simpla, cat si drept garnitura la o mancare cu carne de porc, pui sau peste.

Ridichi rosii coapte cu verdeturi

Ridichiile rosii la cuptor cu verdeturi sunt foarte sanatoase, cu aspect caramelizat si gust imbietor, dulceag. Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru doua sau trei portii.

Ingrediente pentru ridichi rosii la cuptor cu verdeturi:

  • 1 mana de ridichi rosii
  • verdeturi de primavara, la alegere
  • 1 lingurita suc natural de lamaie
  • 2 lingurite ulei de masline
  • piper
  • sare

Mod de preparare pentru ridichi rosii la cuptor cu verdeturi:

  • Incingeti cuptorul la 220˚ C.
  • Taiati ridichiile rosii pe jumatate, in lungime.
  • Alegeti verdeturi de primavara, dupa preferinta, si taiati-le, apoi le lasati deoparte.
  • Asezati o hartie pentru copt pe tava, o ungeti cu ulei de masline, presarati sare si piper, apoi asezati bucatile de ridichi spun cei de la allrecipes.com. Introduceti tava in cuptor si lasati sa se coaca timp de aproximativ 15 minute, pana cand ridichiile incep sa capete o culoare bruna la margini, apoi le scoateti deoparte.
  • Asezati ridichiile pe farfurie sau platou, garnisiti cu suc natural de lamaie si verdeturi…

Pofta buna!

Citește și: Salată de varză cu măr

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *