Pachetelele de carne de pui in bere cu dovlecei reprezinta o reteta culinara practica si delicioasa, inedita si plina de savoare, ideala oricarei intalniri cu cei dragi.
Pachetelele de carne de pui in bere cu dovlecei este o mancare delicioasa, savuroasa si satioasa.
Ingrediente pentru pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei:
- 2 piepturi de pui injumatatite
- 1 dovlecel galben
- 1 zucchini
- ceapa verde
- 2 lingurite boia de ardei
- 5 catei usturoi
- 1 lingurita faina
- 1 cana de bere neagra
- ulei de masline
- 4 felii lamaie sau lime
- chimen
Mod de preparare pentru pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei:
- Pachetele de carne de pui in bere cu dovlecei reprezinta o reteta culinara usor de preparat, savuroasa si rapida conform spuselor celor de la food52.com. Se va turna berea intr-un vas si se va duce pana in punctul de fierbere mentinandu-se pret de trei minute, apoi se va adauga faina si se va amesteca, dupa care se vor adauga si uleiul de masline, usturoiul si sarea.
- Dupa acesti pasi, se va incalzi cuptorul si se vor da la cuptor dovlecelul, zucchini-ul si ceapa verde, peste care se va presara amestecul obtinut din boiaua de ardei, sarea si chimenul.
- Peste legumele aranjate se vor presara bucatile de pui asezonate, peste care se vor turna cate doua linguri de bere pe fiecare bucata de pui.La final, se vor adauga doua felii de lamaie sau de lime peste carnea de pui…
- Se va inveli fiecare bucata de pui in hartie de copt si se vor lasa toate la cuptor pret de 30 minute, apoi se vor desface, iar la servire se vor marunti.
Pofta buna!
Citește și: Rulada de carne de pui cu legume
Niciun comentariu încă