Piept de pui cu broccoli in sos alb

Share

Pieptul de pui cu broccoli in sos alb este o reteta savuroasa, care se prepara usor si repede, fiind ideala oricarei ocazii.

Piept de pui cu broccoli in sos alb

Asadar, cand vrei sa iti surprinzi familia si prietenii cu ceva nou, incearca reteta de piept de pui cu broccoli in sos alb, iar rezultatul va fi unul inconfundabil. 

Ingrediente pentru piept de pui cu broccoli in sos alb:

  • 1 piept de pui
  • 1 broccoli fiert si taiat in mai multe bucati
  • 150 ml smantana
  • 50 grame unt
  • 200 grame cascaval
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • mirodenii
  • 1 lamaie
  • sos de soia
  • sos Worcester
  • patrunjel

Mod de preparare pentru piept de pui cu broccoli in sos alb:

  • Pieptul de pui se va condimenta cu mirodenii si se va lasa la marinat pentru trei ore cu sucul de la o jumatate de lamaie, sosul de soia, sosul Worcester si putin ulei de masline.
  • Pieptul de pui se va taia in doua si se va pune in tigaie, prajindu-se pana se rumeneste. Se va intoarce fiecare bucata si pe cealalta parte fara a se intepa.
  • Dupa ce se rumeneste fiecare bucata pe ambele parti, se va da la cuptor pentru 45 minute, timp in care intr-o tigaie se va cali usturoiul in putin ulei si unt, apoi se vor adauga zeama de lamaie, smantana, cascavalul si bucatile de broccoli care au fost in prealabil fierte.
  • Se mai tine totul pe foc cam cinci minute.
  • Cand va fi gata, se va decora cu patrunjel si se va servi cu gogosari murati sau in sos, dupa preferinta…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente