Pilaf cu carne de gaina

Reteta de pilaf cu carne de gaina reprezinta o reteta culinara gustoasa, satioasa, dar fina, ideala de preparat la pranz sau la cina.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Pilaf-cu-carne-de-gaina.jpg

Reteta de pilaf cu carne de gaina reprezinta o reteta culinara gustoasa, satioasa, dar fina, ideala pranz sau cina.

Pilaf cu carne de gaina

Pilaful cu carne de gaina este o mancare ce se prepara usor, cu legume, orez si carne de gaina, ingrediente aflate la indemana tuturor.Ingrediente pentru pilaf cu carne de gaina:

  • pulpele si aripile de la o gaina
  • 3 morcovi
  • 2 cani apa
  • 2 cepe
  • 1 cana orez
  • 1 cana orez
  • 1 telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru pilaf cu carne de gaina:

  • Pilaful cu carne de gaina se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul fin si savuros. Se vor curata legumele si se vor taia in bucati mari, dupa care se vor pune intr-un vas impreuna cu pulpele si aripile de gaina, completandu-se cu apa.
  • Se va lasa vasul la foc mic.
  • Se va fierbe si orezul si se va lasa totul la foc mic, timp in care amestecati, pentru ca orezul sa nu se lipeasca de vas.
  • Se va potrivi de sare si piper si se va da deoparte cand amestecul a fiert.
  • Pulpele se vor rumeni apoi in putin ulei.
  • Se va servi totul cald…

Pofta buna!

 

Citește și: Pui picant cu orez

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *