Home RETETERetete de mancareRetete cu orez Pilaf cu carne de gaina

Pilaf cu carne de gaina

autor Elena Yvette
234 vizualizari

Reteta de pilaf cu carne de gaina reprezinta o reteta culinara gustoasa, satioasa, dar fina, ideala pranz sau cina.

Pilaf cu carne de gaina

Pilaful cu carne de gaina este o mancare ce se prepara usor, cu legume, orez si carne de gaina, ingrediente aflate la indemana tuturor.

Ingrediente pentru pilaf cu carne de gaina:

  • pulpele si aripile de la o gaina
  • 3 morcovi
  • 2 cani apa
  • 2 cepe
  • 1 cana orez
  • 1 cana orez
  • 1 telina
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru pilaf cu carne de gaina:

  • Pilaful cu carne de gaina se prepara usor si repede, rezultatul fiind unul fin si savuros. Se vor curata legumele si se vor taia in bucati mari, dupa care se vor pune intr-un vas impreuna cu pulpele si aripile de gaina, completandu-se cu apa.
  • Se va lasa vasul la foc mic.
  • Se va fierbe si orezul si se va lasa totul la foc mic, timp in care amestecati, pentru ca orezul sa nu se lipeasca de vas.
  • Se va potrivi de sare si piper si se va da deoparte cand amestecul a fiert.
  • Pulpele se vor rumeni apoi in putin ulei.
  • Se va servi totul cald…

Pofta buna!

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies