Pui cu vinete este o reteta culinara fina, satioasa si bogata in proteine, preparandu-se usor si repede, rezultatul culinar fiind unul pe placul tuturor.
Pui cu vinete reprezinta o mancare ce se poate prepara oricand, ingredientele necesare fiind la indemana oricui.
Ingrediente pentru pui cu vinete:
- 1 vanata micuta
- 1 piept de pui
- 2 felii branza Gouda
- 2 felii sunca
- ½ ceasca ulei de masline
- sare
- piper
- oregano.
Mod de preparare pentru pui cu vinete:
Pui cu vinete este o reteta culinara usoara, satioasa si foarte fina care se prepara repede si usor.
Se va condimenta pieptul de pui dupa preferinta si se va rumeni pe gratar, timp in care vanata se va taia felii si se va unge cu ulei de masline, dandu-se la cuptor pret de 20 de minute. Ulterior, feliile de vanata se vor aseza peste feliile de sunca, pieptul de pui si felii de branza Gouda. Peste ele se va turna sosul de rosii si se vor da la cuptor pret de 15 minute conform foodnetwork.co.uk.
Pofta buna!
Citește și: Carne de pui cu ciuperci umplute