Home Frigarui de porc cu ananas

Frigarui de porc cu ananas

Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/10/ff9530dd3197d9d352dcb5074a434c68.jpg

Vrei sa gatesti ceva deosebit, cu care sa iti surprinzi familia sau invitatii? Frigaruile de porc cu ananas sunt o alegere foarte buna datorita gustului, dar si aspectului.

Frigarui de porc cu ananas

Frigaruile de porc cu ananas sunt usor de de preparat si cu siguranta vor fi apreciate de toata lumea , după informațiile furnizate de bbcgoodfood.com.

Ingrediente pentru frigarui de porc cu ananas:

  • 400 g muschi de porc (bucati)
  • 2 linguri mix de condimente
  • 1 lingura sos chili
  • 1 lime (coaja rasa si zeama) + 2 lime feliate (pentru decor)
  • 1 lingurita de ienibahar macinat
  • jumatate de ananas mic (bucati egale cu bucatile de carne)
  • 1 lingura de ulei
  • 200 g orez Basmati
  • 400 g fasole neagra (poate fi din conserva)

Mod de preparare pentru frigarui de porc cu ananas:

  • Amestecati mixul de condimente impreuna cu zaharul, sosul de chili, zeama si coaja rasa de lime si cu bucatile de carne.
  • Infingeti bucatile de ananas si de carne pe betele de frigarui (daca sunt din lemn, trebuie mai intai inmuiate in apa calda) si apoi ungeti-le cu ulei.
  • Incingeti gratarul sau tigaia grill, asezati frigaruile si lasati-le cate trei minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
  • Orezul se fierbe, se scurge bine, apoi se pune intr-o cratita, impreuna cu fasolea si se pastreaza la cald…
  • Cand sunt gata, frigaruile se servesc impreuna cu garnitura de orez si fasole neagra, sos de chili si felii de lime.

Citește și: Paine de casa cu branza si mirodenii

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies