Rulade din carne de pui cu spanac

Share

Ruladele din carne de pui cu spanac reprezinta o reteta culinara practica, o mancare ce se poate servi atat acasa, impreuna cu familia, cat si la birou, fiind in acelasi timp suculenta, dietetica si sanatoasa.

Rulade din carne de pui cu spanac

Ruladele din carne de pui cu spanac reprezinta o mancare inedita, ideala celor dragi, spre a indeparta monotonia preparatelor precum snitele din piept de pui sau friptura la gratar sau la cuptor.

Ingrediente pentru rulade din carne de pui cu spanac:

  • 800 grame piepturi de pui fara os
  • 200 grame spanac
  • 100 grame Mozzarella
  • mirodenii (de exemplu, cimbru)
  • ulei pentru uns
  • 150 ml vin alb

Mod de preparare pentru rulade din carne de pui cu spanac:

  • Ruladele din carne de pui cu spanac este o reteta recomandata tuturor, gratie continutului sau sanatos, usor si consistent. Se vor taia piepturile de pui si se vor imbraca in folie alimentara spre a se aplatiza.
  • Piepturile de pui se vor aseza in tava si se vor presara frunze de spanac si se va adauga Mozzarella.
  • Se vor rula si se vor lega cu ata alimentara.
  • Se vor asezona cu mirodenii si se vor unge cu ulei.
  • Se vor lasa la cuptor, invelite in folie alimentara pentru inceput, adaugandu-se vin alb, iar la final se va indeparta folia alimentara si se vor lasa sa se rumeneasca…

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente