Ruladele din carne de pui cu spanac reprezinta o reteta culinara practica, o mancare ce se poate servi atat acasa, impreuna cu familia, cat si la birou, fiind in acelasi timp suculenta, dietetica si sanatoasa.
Ruladele din carne de pui cu spanac reprezinta o mancare inedita, ideala celor dragi, spre a indeparta monotonia preparatelor precum snitele din piept de pui sau friptura la gratar sau la cuptor.
Ingrediente pentru rulade din carne de pui cu spanac:
- 800 grame piepturi de pui fara os
- 200 grame spanac
- 100 grame Mozzarella
- mirodenii (de exemplu, cimbru)
- ulei pentru uns
- 150 ml vin alb
Mod de preparare pentru rulade din carne de pui cu spanac:
- Ruladele din carne de pui cu spanac este o reteta recomandata tuturor, gratie continutului sau sanatos, usor si consistent după cum afirmă sursa jamieoliver.com. Se vor taia piepturile de pui si se vor imbraca in folie alimentara spre a se aplatiza.
- Piepturile de pui se vor aseza in tava si se vor presara frunze de spanac si se va adauga Mozzarella.
- Se vor rula si se vor lega cu ata alimentara.
- Se vor asezona cu mirodenii si se vor unge cu ulei.
- Se vor lasa la cuptor, invelite in folie alimentara pentru inceput, adaugandu-se vin alb, iar la final se va indeparta folia alimentara si se vor lasa sa se rumeneasca…
Pofta buna!
Citește și: Placinta cu pui si praz