Home RETETERetete de mancare Sos alb romanesc

Sos alb romanesc

autor Elena Yvette
157 vizualizari

Sos alb romanesc reprezinta o reteta de sos rapida si usor de preparat, cu ingrediente la indemana oricui.

Sos alb romanesc este o o reteta ideala meselor cu carne din piept de pui.

Sos alb romanesc

Ingrediente pentru sos alb romanesc:

  • 2 linguri de unt
  • 4 linguri faina
  • 1 ou
  • 1 pahar smantana
  • 1 pahar de supa
  • coaja de la 1 lamaie si putina zeama

Mod de preparare:

Sos alb romanesc reprezinta un sos savuros ideal meselor cu carne de pui.

Se va topi untul, se va adauga faina care se va incorpora cu un pahar de supa, apoi se va lua de pe foc pentru omogenizare si se va amesteca si se vor turna peste unt smantana, lamaia, zeama de la lamaie, si se va lasa pe foc pentru a fierbe…

Pofta buna!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!