Home RETETERetete de mancareGarnituri Piure de cartofi cu crema de branza

Piure de cartofi cu crema de branza

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 3,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/03/Piure-de-cartofi-cu-crema-de-branza.jpg

Piureul de cartofi cu crema de branza este o reteta perfecta de garnitura pe care o puteti prepara cu orice ocazie.

Piure de cartofi cu crema de branza

Piureul de cartofi cu crema de branza poate fi asezonat cu diverse mirodenii. Va prezentam cum puteti prepara zece portii delicioase , așa cum rezultă din informațiile prezentate de marthastewart.com.
Ingrediente pentru piure de cartofi cu crema de branza:

  • 2 kg cartofi
  • 2 pachete de 85 g crema de branza fina
  • 200 g smantana
  • ½ ceasca lapte dulce
  • ½ ceasca unt sau margarina
  • 2 linguri pudra de ceapa amestecata cu sare
  • mirodenii (de exemplu, paprika)
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare pentru piure de cartofi cu crema de branza:

  • Curatati catofii si ii taiati sub forma de cubulete.Dupa aceea ii fierbeti timp de 15 – 20 de minute pana cand se inmoaie.Apoi ii scurgeti, ii puneti intr-un bol si ii zdrobiti.
  • Adaugati crema de branza, untul/margarina, smantana, pudra de ceapa amestecata cu sare, le amestecati cu mixerul pana cand obtineti o pasta pufoasa si fina.
  • Ungeti o tava adanca si puneti continutul acoperit la copt pentru aproximativ 50 de minute la 180˚C…
  • La urma, presarati mirodeniile si patrunjelul proaspat.

Pofta buna!

Citește și: Orez cu ceapa in unt

Abonează-te pe:Yve.ro news

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Politica de confidențialitate