Home RETETEAperitive Paine crestata cu cascaval

Paine crestata cu cascaval

autor Elena Yvette
458 vizualizari

Paine crestata cu cascaval este o reteta vegetariana care imbina perfect gustul savuros de cascaval topit cu cel proaspat de ceapa verde.

Paine crestata cu cascaval

Painea crestata cu cascaval, atat de simpla si gustoasa, poate fi servita ca aperitiv sau poate insoti un alt fel de mancare. Aspectul sau spectaculos o face potrivita in mod special pentru sarbatori sau alte ocazii festive.

Ingrediente pentru paine crestata cu cascaval:

  • 1 paine cu maia
  • 350-450 g cascaval feliat
  • ½ ceasca de ceapa verde proaspata, taiata fin
  • ½ ceasca de unt topit
  • 2 linguri seminte de mac

Mod de preparare pentru paine crestata cu cascaval:

  • Incalziti cuptorul la 170˚C. Folositi un cutit cu zimti si taiati painea pe verticala si pe orizontala, avand insa grija sa nu o taiati de tot la baza.
  • Puneti in tava o folie de aluminiu, apoi asezati pe ea painea. Inserati feliile de cascaval in toate taieturile painii.
  • Combinati untul topit cu ceapa verde si semintele de mac, dupa care turnati amestecul cu lingura in taieturi si uniformizati aspectul.
  • Impaturiti painea in folia de aluminiu si o bagati la cuptor, la aceeasi temperatura de 170˚C. Lasati 15 minute, dupa care scoateti tava si inlaturati folia in partea de sus a painii si o bagati inapoi la cuptor pentru inca 15 minute, ca sa se rumeneasca si sa se topeasca bine cascavalul. Rezultatul va fi unul crocant la suprafata si moale in interior…

Pofta buna!

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies