Clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli

Clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli este o reteta culinara ideala pentru o masa servita cu cei dragi, o reteta rapida si usor de preparat.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Clatite-inedite-cu-sparanghel-cocos-si-sos-dulce-de-chilli.jpg

Clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli este o reteta culinara ideala pentru o masa servita cu cei dragi, o reteta rapida si usor de preparat.

Clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli reprezinta o reteta indrazneata de arome combinate.

Clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli

Ingrediente pentru clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli:

  • 4 linguri cu varf de faina
  • 3 oua
  • 100 ml lapte de cocos
  • ½://yve.ro/articole-sanatate/medicina-naturista/sparanghelul-scade-glicemia/” title=”sparanghel” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”14278″>sparanghel
  • 2 oua fierte.

Ingrediente pentru sos:

  • 4 linguri de miere
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri suc de lime
  • 2-4 ardei iuti, taiati fin
  • 1 catel de usturoi
  • 50 grame alune prajite.

Mod de preparare pentru clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli:

Clatite inedite cu sparanghel, cocos si sos dulce de chilli reprezinta o reteta culinara inedita, ideala intalnirilor cu cei dragi.

Se va prepara sosul prin amestecul mierii cu sosul de soia si sucul de la lime, dupa care se vor adauga ardeii iuti si usturoiul, la final presarandu-se alunele.

Se vor amesteca ingredientele pentru compozitia clatitelor adaugandu-se o patrime din ceapa verde si se va coace pe rand cate o clatita. Ulterior, se va fierbe sparanghelul pret de 5 minute dezvăluie thespruceeats.com. Se vor servi clatitele cu sparanghel si oua. Dupa preferinta, se va rula o clatita cu ou si sparanghel, servindu-se cu castravete si menta, plus sos.

Pofta buna!

Citește și: Placinta cu ou in stil scotian

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nicula Clara

Clara Nicula este redactor la yve.ro de peste 11 ani și și-a consolidat reputația prin articole bine documentate și bazate pe surse de încredere. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul UAIC Iași și deține o certificare în nutriție obținută prin cursuri acreditate la European Fitness Academy. Cu o experiență vastă în jurnalism și o pasiune pentru nutriție, Clara a devenit o voce autorizată în domeniul sănătății și al dietelor. Articolele sale sunt create cu atenție, respectând standardele riguroase de calitate și acuratețe. Informațiile prezentate sunt susținute de studii științifice și resurse medicale recunoscute, asigurându-le cititorilor yve.ro conținut valoros și educativ. Clara își dedică timpul pentru a analiza tendințele în nutriție și regimurile alimentare, oferind sfaturi și strategii pentru menținerea unui stil de viață echilibrat. Pe lângă expertiza în domeniul sănătății, Clara este pasionată de arta culinară și creează rețete sănătoase și gustoase. Fiecare rețetă este concepută cu grijă, având în vedere aportul nutritiv și beneficiile fiecărui ingredient, oferind astfel cititorilor inspirație pentru a adopta un regim alimentar echilibrat și variat. Cu această abordare, Clara promovează nu doar o dietă sănătoasă, ci și bucuria de a găti și savura preparate delicioase. Clara Nicula contribuie activ la educarea și informarea cititorilor yve.ro, combinând experiența sa în jurnalism cu pasiunea pentru nutriție și gătit, pentru a sprijini un stil de viață sănătos și a câștiga încrederea comunității.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *