Dulceata de castraveti cu vanilie

https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Dulceata-de-castraveti-cu-vanilie.jpg

Dulceata de castraveti cu vanilie este o reteta de dulceata inedita, insa extrem de gustoasa, cu o textura delicata si o aroma proaspata.

Dulceata de castraveti cu vanilie

Dulceata de castraveti cu vanilie se prepara foarte usor si rapid, iar gustul sau surprinzator de bun le va cuceri chiar si pe cele mai pretentioase persoane. Va prezentam cum puteti face o cantitate pentru doua borcane ne spune tasteofhome.com.

Ingrediente pentru dulceata de castraveti cu vanilie:

  • 250 g castraveti decojiti si dati prin razatoare (2 castraveti foarte mari)
  • 175 g zahar gelifiant
  • semintele de la o pastaie de vanilie

Citește și: Reteta de dulceata de gutui

.

  • Alegeti 2 castraveti foarte mari, proaspeti, pe care ii curatati de coaja si ii dati prin razatoare.
  • Asezati toate ingredientele intr-o oala mica si perpeliti-le la foc mic, amestecand frecvent.
  • Lasati apoi compozitia la marinat pentru doua ore.
  • Asezati din nou in oala si dati in clocot la foc mare, dupa care lasati sa fiarba in suc propriu timp de cinci minute, pana cand se leaga dulceata.
  • Asezati dulceata fierbinte in borcane pe care le sigilati bine si le asezati cu capacul in jos…
  • Dupa ce se racesc bine, le depozitati in frigider..

Pofta buna!

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Nitu Alina

Alina Nițu este redactor și manager al site-ului yve.ro, absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Cu o vastă experiență în jurnalismul online, Alina coordonează activitatea editorială a site-ului și contribuie activ la crearea de conținut de calitate. Este specializată în categoriile horoscop, știri mondene, relații și rețete culinare, oferind cititorilor informații bine documentate și actualizate. Prin dedicarea și profesionalismul său, Alina contribuie la succesul platformei yve.ro, asigurându-se că fiecare articol respectă cele mai înalte standarde de informare.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *