Tiramisu cu cafea si scortisoara este o reteta de prajitura cu specific italienesc ce se prepara foarte usor si rapid.
Tiramisu cu cafea si scortisoara reprezinta un desert rafinat, adorat de multe persoane.Va prezentam cum puteti pregati o cantitate pentru patru cupe.Ingrediente pentru tiramisu cu cafea si scortisoara:
- 1 pachet de piscoturi
- ½ ceasca de cafea neagra sau espresso
- ¼:
- Amestecati cafeaua cu lichiorul de cafea, apoi cu o pensula de bucatarie, aplicati un strat din aceasta combinatie pe piscoturi.
- Aveti nevoie de patru cupe.Asezati un strat de piscoturi in fiecare cupa, la baza careia se vor suprapune usor; acolo veti apasa putin, ca sa se muleze pe forma cupei.
- Intr-un bol, amestecati branza Mascarpone cu zaharul, timp de doua sau trei minute, dupa care, folosind o lingura, asezati in fiecare cupa aceasta combinatie.
- Dupa ce ati umplut cupele, mai puneti un strat de piscoturi, iar din ce a ramas din amestecul de branza cu zahar mai puneti un strat subtire.
- Amestecati scortisoara cu pudra de cacao si presarati deasupra…
Pofta buna!
Citește și: Mini tarte cu fructe de padure
Niciun comentariu încă