Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Share

Rulada de biscuiți și nucă de cocos reprezintă o rețetă de desert minunat, potrivit oricărei ocazii.

Ruladă de biscuiți și nucă de cocos

Rulada de biscuiți și nucă de cocos este gata în două ore și 20 de minute, deoarece nu presupune coacere, dar trebuie să stea la rece. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru circa șase porții.

Ingrediente pentru ruladă de biscuiți și nucă de cocos:

  • 500 g biscuiți nesărați
  • 3 linguri de gem (de care preferați)
  • 200 g margarină
  • 200 g fulgi de nucă de cocos
  • 400 g zahar granulat
  • 200 g zahar pudră
  • 3 linguri cacao pudră
  • o linguriță de cafea
  • esență de rom

Mod de preparare pentru ruladă de biscuiți și nucă de cocos:

  • Într-un bol amestecați zahărul granulat cu o linguriță de cafea, esență de rom și apă, încât să obțineți un sirop; după aceea, adăugați cacao și gem și amestecați bine.
  • Treceți biscuiții prin mașina de tocat și îi amestecați într-un alt bol, cu două linguri de fulgi de cocos, apoi cu siropul; dacă mai este necesar, puteți să mai adăugați puțină apă și amestecați din nou. Trebuie să rezulte o pastă omogenă.
  • Împărțiți compoziția respectivă în două părți egale; întindeți fiecare parte pe o câte o folie de plastic, încât să formați foi de aluat.
  • Într-un bol, amestecați margarina cu zahărul pudră și restul cantității de fulgi de cocos, iar crema obținută o întindeți peste foile de aluat.
  • Rulați foile de aluat și cremă, eliminând treptat foliile din plastic și lăsați la frigider pentru două ore…

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente