Salam de carne de pui

Salam de carne de pui reprezinta o reteta culinara ce poate fi servita la orice masa, indiferent de ocazie, rezultatul culinar fiind unul aromat, savuros si plin de gust.

https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/11/Salam-de-carne-de-pui-1.jpg

Salamul de carne de pui reprezinta o reteta culinara ce poate fi servita la orice masa, indiferent de ocazie, rezultatul culinar fiind unul savuros.

Salam de carne de pui

Salamul de carne de pui este o mancare ce se prepara repede si usor, imbinand aroma indrazneata a mirodeniilor cu cea a carnii fragede de pui. In functie de preferinta, puteti folosi si alte condimente si il servi simplu sau cu o salata ori sos, cu legume crude sau fierte.

Ingrediente pentru salam de carne de pui:

  • 900 g carne de pui tocata
  • 3 cm de radacina de ghimbir
  • 2 ardei chili
  • 3 catei de usturoi
  • 10 frunze de menta proaspata
  • sare, dupa gust

Mod de preparare pentru salam de carne de pui:

  • Puneti intr-un blender sau robot de bucatarie toate ingredientele si le amestecati pana devin o pasta fina, pe care o transferati intr-un bol.
  • Luati cate o folie de aluminiu si puneti pasta in interiorul sau, dupa care o infasurati cu grija; mai folositi inca o folie si infasurati din nou, pentru a evita absorbtia apei conform datelor furnizate de allrecipes.com. Procedati astfel si cu restul pastei.
  • Puneti apa la fiert intr-o oala, la foc mediu, apoi asteptati sa inceapa sa coloteasca, dupa care puneti in ea toate bucatile de carne infasurata in foi de aluminiu si le lasati sa fiarba pentru 15 minute; dupa aceea, puneti capacul si le mai lasati pe foc inca 15 minute, iar la final dati deoparte capacul si scoateti carnea infasurata, lasand-o deoparte sa se racoreasca…
  • Dupa ce s-a racorit, inlaturati foliile de auminiu.

Pofta buna!

Citește și: Snitel din piept de pui in crusta de sticksuri

Abonează-te pe:Yve.ro news

Postat de Arseni Dana

Dana Arseni este redactor la yve.ro de peste 10 ani. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și deține un master în Jurnalism la University of Glasgow. Cu o pregătire academică solidă și o pasiune profundă pentru informare, Dana este specializată în categoriile știri, modă și frumusețe. Prin articolele sale, aduce cititorilor noutăți din lumea fashion-ului, sfaturi de frumusețe și analize ale celor mai recente evenimente, toate într-un stil captivant și bine documentat. Dana se remarcă prin profesionalism și o atenție deosebită la detalii, contribuind activ la diversitatea și calitatea conținutului de pe yve.ro. Experiența sa de peste un deceniu în jurnalism și implicarea constantă în actualizarea cunoștințelor îi permit să ofere cititorilor articole de calitate, susținute de surse de încredere și perspective relevante. Pe lângă expertiza în știri și tendințele din modă și frumusețe, Dana este pasionată de gătit și creează rețete culinare care îmbină tradiția cu inovația. În toate rețetele sale, respectă principiile unui stil de viață sănătos, alegând ingrediente nutritive și metode de gătit echilibrate. Fiecare preparat este conceput cu atenție, astfel încât să fie nu doar delicios, ci și benefic pentru sănătate. Această abordare face ca articolele și rețetele Danei să fie apreciate de cititorii yve.ro, care au încredere în recomandările sale și găsesc inspirație în propunerile ei gastronomice.

Niciun comentariu încă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *