Salata de cuscus


573

Salata de cușcuș este o rețetă rapidă, sățioasă și foarte gustoasă, care este gata în cel mult zece minute.

Salată de cușcuș

Salata de cușcuș este simplă și sănătoasă. Pe lângă ingredientele menționate, puteți folosi și alte legume și fructe, în funcție de preferințe, deoarece este o rețetă care poate fi adaptată cu ușurință după gusturile oricărei persoane. Puteți consuma această rețetă ca atare sau drept garnitură la mâncăruri precum somon fript, creveți sotați, friptură de pui sau miel. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru două persoane.

Ingrediente pentru salată de cușcuș cu legume:

  • ¾ cană de ardei gras portocaliu, tăiat cubulețe
  • ⅔ cană de ceapă roșie tocată
  • ⅓ cană de ceapă verde, mărunțită
  • ¾ cană de măr roșu, tăiat cubulețe
  • 3 căni de cușcuș fiert
  • ½ cană dressing de vinegretă
  • opțional: sare sau amestec de mirodenii

Mod de preparare pentru salată de cușcuș cu legume:

  • Fierbeți cușcușul urmând instrucțiunile de pe cutie.
  • Amestecați cu o furculiță cușcușul fiert, apoi îl dați deoparte să se răcorească pentru circa cinci minute.
  • În vasul cu cușcuș adăugați bucățile de ardei gras, ceapa roșie, ceapa verde și mărul roșu.
  • Amestecați foarte bine și adăugați dressing de vinegretă, de preferință, care a fost preparat acasă.
  • Opțional, puteți asezona cu sare sau amestec de mirodenii, după gust, dacă mai considerați că este necesar…
  • Serviți imediat.

Poftă bună!

loading...