Somonul afumat cu omletă este o rețetă ușoară pentru un mic-dejun consistent și foarte gustos.
Somonul afumat cu omletă este gata în circa 30 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara patru porții.
Ingrediente pentru somon afumat cu omletă:
- 100 g somon afumat
- 6 ouă
- 75 ml lapte
- 1 linguriță de unt
- 4 fire de ceapă verde, tocate
- câteva fire de arpagic verde, tocate
- sare
Mod de preparare pentru somon afumat cu omletă:
- Bateți ouăle într-un bol împreună cu laptele și puțină sare, iar la urmă adăugați și arpagic verde, tocat, păstrând puțin și pentru decor.
- Topiți untul într-o tigaie, la foc potrivit de mare. Adăugați ceapa verde și căliți-o timp de trei-patru minute, apoi măriți temperatura, adăugați ouăle bătute și le prăjiți.
- Serviți omleta alături de somon afumat, pâine prăjită și unsă cu puțin unt.
- Deasupra omletei puneți restul de arpagic verde…
Poftă bună!