Home Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei

Data publicării: Data actualizării:
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Supa-cu-somon-dovleac-creveti-si-taitei.jpg

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei este o reteta culinara inspirata din bucataria asiatica, o reteta foarte aromata, cu note europene, usor de preparat si rapida.

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei

Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei este o varianta fina de supa aromata ideala oricarei ocazii alaturi de cei dragi.Ingrediente pentru supa cu somon, dovleac, creveti si taitei:

  • 3 linguri de curry rosu thailandez
  • 1 dovleac mic
  • 400 grame lapte de cocos
  • 600 ml supa de pui
  • 140 grame taitei de orez
  • 300 grame germeni de fasole
  • 400 grame fileu de somon fara pielite
  • 200 grame de creveti
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 punga mica frunze de coriandru
  • felii groase de lime

Mod de preparare pentru supa cu somon, dovleac, creveti si taitei:

  • Supa cu somon, dovleac, creveti si taitei este o reteta culinara rapida, delicioasa si savuroasa.Se va incinge pasta de curry in tigaie si se va cali dovleacul pana ce se acopera cu curry, se va adauga laptele de cocos, supa si se va fierbe pret de zece minute, dupa care se vor adauga taiteii scursi.
  • Se adauga ulterior crevetii si somonul lasandu-se la fiert inca cinci minute.
  • La final, se adauga ceapa verde, coriandru si se serveste cu felii de lime…

Pofta buna!

 

Citește și: Supa de quinoa cu naut si ciuperci

Abonează-te pe:Yve.ro news

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către acest site web

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies