Supă de legume cu fidea

Share

Supa de legume cu fidea este o rețetă ușoară și foarte gustoasă, ce are la bază ingrediente aflate la îndemâna oricui.

Supa de legume cu fidea este simplu de preparat și este gata în circa 40 de minute. Vă prezentăm cum puteți prepara o cantitate pentru șase porții.

Ingrediente pentru supă de legume cu fidea:

  • un dovlecel zucchini
  • 2 morcovi
  • 2 cepe potrivit de mari
  • o rădăcină de păstârnac
  • 2 cartofi
  • 150 g fidea
  • 4 linguri de ulei
  • 2.5 l apă
  • piper
  • sare
  • optional: ½ de legătură de mărar

Mod de preparare pentru supă de legume cu fidea:

  • Tăiați cartofii, dovlecelul zucchini și morcovii.
  • Puneți apa într-o oală, adăugați cepele și păstârnacul (întregi), apoi morcovii; adăugați uleiul și puțină sare și lăsați la fiert la foc mediu.
  • După ce s-au înmuiat puțin legumele, scoateți cepele și păstârnacul.
  • Adăugați cartofii și dovlecelul zucchini, și mai lăsați oala pe foc încă un sfert de oră, iar în ultimele minute de fierbere, adăugați fideaua.
  • Înainte de a opri focul, presărați sare și piper după gust…
  • Dacă folosiți mărar, îl tocați mărunt și îl presărați în supa fierbinte, după care acoperiți oala cu un capac.

Poftă bună!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente