Home RETETE Tocanita cu carne de pui si fasole

Tocanita cu carne de pui si fasole

autor Elena Yvette
478 vizualizari

Tocanita cu carne de pui si fasole reprezinta o reteta culinara sanatoasa si foarte gustoasa care poate fi servita in orice anotimp.

Tocanita cu carne de pui si fasole

Tocanita cu carne de pui si fasole reprezinta o gustare satioasa pentru pranz sau cina.

Ingrediente pentru tocanita cu carne de pui si fasole:

  • 400 g carne de pui
  • 600 ml supa de pui
  • 2 conserve a cate 400 g de fasole alba
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • ulei de floarea-soarelui
  • telina
  • cimbru
  • patrunjel

Mod de preparare pentru tocanita cu carne de pui si fasole:

  • Se va praji carnea de pui pana cand devine rumena, dupa care se vor adauga legumele, verdeata si supa.
  • Se da in clocot si se lasa la fiert timp de 40 de minute…
  • Se adauga ulterior fasolea si se lasa cinci minute sa se inabuseasca.

Pofta buna!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies